augusztus 8, 2024

MR1, Kossuth Rádió- a sport nemcsak azok számára nagyon fontos, akik csúcsteljesítményt tudnak nyújtani

dokaattila

No Comments

Tags: Csuri Ferenc paralimpikon tálos marianna

(b-j) Dóka Attila, a Balatont megkerülő tandemtúra kulturális nagykövete, Csuri Ferenc kétszeres Európa-bajnoki bronzérmes paralimpikon úszó Fotó: Juhász Melinda

A sport nemcsak azok számára nagyon fontos, akik csúcsteljesítményt tudnak nyújtani, hanem mindannyiunk számára, például a lelkünknek is, vagy hogy bebizonyítsuk magunknak, hogy mi mindenre vagyunk képesek.

Hamarosan 13. alkalommal indulnak útnak a Balatont megkerülő tandemkerékpáros túra résztvevői a Mozdulj!Közhasznú Egyesület által szervezett túrán, ahol látássérültek és látók bicikliznek majd együtt és kerülik meg a Balatont. A cél 13 évvel ezelőtt az volt, hogy egy picit a komfortzónából kikerülve azokat a segítőket bevonják a látássérült csapatba, akik természetességgel és teljes szívvel segítik ezt az öt napot. Az esemény alatt művészeti bemutatókkal is készülnek a szervezők. A telefonnál Csuri Ferenc, kétszeres Európa-bajnoki bronzérmes paralimpikon úszó; Tálos Marianna, a Mozdulj! Közhasznú Egyesület elnöke és Czagány Izabella, aki harmadik alkalommal vesz részt a túrán látássérültként.
Az interjút 09:31:39 órára tekerve az alábbi linken lehet visszahallgatni. Dóka Attila, Hol van az az ország? című dalával indul, amely minden túrán felcsendül.

https://mediaklikk.hu/radio-lejatszo-kossuth/?date=2024-08-07_09-05-44&enddate=2024-08-07_12-08-03&ch=mr1