augusztus 17, 2024

Dóka Attila- a szívem csücske a gitározás, tinédzser korom óta

dokaattila

No Comments

Tags: dóka attila érzékenyítő fogyatékossággal élő gitár koncert

Dóka Attila a hatoscsatorna Nagykörút című műsorában vendégeskedett, ahol a beszélgetés fő témája a „Mozdulj Közhasznú Egyesület” Balatont megkerülő tandemtúrája volt, melyekhez Dóka, mint kulturális nagykövet csatlakozott. Az egyesület egyik fő programja a több mint 200 km-es kerékpártúra, mely során kulturális eseményeket is szerveznek, például zenei és irodalmi előadásokat. Dóka elmesélte, hogy 2017-ben került kapcsolatba az egyesülettel, ahol először dalokat adott elő, és azóta aktívan részt vesz a programjaikban.

A túrák során a résztvevők nemcsak bicikliznek, hanem kulturális programokon is részt vehetnek, amelyeken Dóka is fellép. A szervezők ügyelnek arra, hogy a fellépők pihent állapotban legyenek, és hogy a közönség interaktív módon kapcsolódhasson be a programokba. Kiemelte, hogy idén először élőben adják elő az egyesület himnuszát, amelyet eddig csak felvételről játszottak.

Dóka beszélt arról is, hogy a gitározás továbbra is fontos szerepet tölt be az életében, és most egy instrumentális zenei műsoron dolgozik. Emellett említést tett egy korábbi könyvéről, amelyet közösen alkotótársával, menedzserével Juhász Melindával írtak s amely a magyar autósport nagyjairól, a motorsport kiemelkedő alakjairól szól. A jövőbeni tervei között továbbra is a zenei karrierje áll előtérben.