október 17, 2024

Koncert az Újpesti Kulturális Központban!

dokaattila

No Comments

Tags: dóka attila gitár koncert rock zenekar

Ahogy az év vége közeledik, Budapest zenei életében egy igazán különleges esemény körvonalazódik: november 29-én, pénteken 19:00 órakor Dóka Attila, a hazai zenei színtér elismert dalszerzője, gitárosa és énekese, zenekaros koncertet ad az Újpesti Kulturális Központban, az István út 17. szám alatt. Ez az este nem csupán egy koncert, hanem egy közös utazás a zene világában, ahol a pillanatok varázsa mindenkit magával ragad.

Dóka Attila a zene iránti szenvedélyét így fogalmazta meg: „Amikor a színpadon állok, semmi más nem létezik, csak a pillanat intenzív lüktetése.” Ez a mély érzés, ami átjárja az előadásait, minden koncerten megjelenik, amikor a közönséggel együtt élik át a zenét. „Később, ahogy kezembe kerülnek a koncertfotók, kívülről látom magunkat – mintha a ti szemszögetekből tekintenék vissza,” mondta Attila. A zene és a szöveg találkozása mindenkiben egyedi értelmezést nyer, és ez az a mágikus kapcsolat, amely minden koncertet felejthetetlenné tesz.

Ez az élmény az, amiért Dóka Attila újra és újra vágyik a színpadra. Az ingyenes belépés lehetőséget biztosít minden érdeklődő számára, hogy átélhesse ezt a különleges zenei utazást, amely nemcsak a zenéről, hanem az összetartozásról is szól.

Dóka Attila koncertje nem csupán a rockzene ünneplése, hanem egy alkalom arra, hogy közösen éljük át a zene varázsát. Ne hagyja ki ezt a felejthetetlen estét, találkozzunk november 29-én! A zene mindenkit összeköt – lépjünk be együtt ennek a varázslatos világába!